Vrijwilligers gezocht!

Wij van MuzeRijk zijn op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk zouden vinden om als vrijwilliger achter de receptie plaats te nemen en daar het visitekaartje van ons gezellige ontmoetingsplein te worden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het begroeten van mensen die binnenkomen, ze de weg wijzen, de telefoon op nemen en als dat nodig is door te verbinden, de ritadministratie van onze MuzeMobiel bijhouden en nog veel meer. Lijkt dit op jouw lijf geschreven te zijn? Neem dan snel contact op met bedrijfsleider@muzerijk voor een oriënterend gesprekje of loop gewoon eens binnen en vraag aan de receptioniste die aanwezig is wat je nog meer weten wil. Deze vrijwilligers functie kun je al vanaf een half dagdeel per week gaan invullen. We zien je graag bij ons gezelligste vrijwilligersteam van heel Uden komen, dus tot snel!

Ben jij die gezellige en gastvrije vrijwilliger die graag in de avonduren bij ons wil werken in de horeca van MuzeRijk? Meld je dan snel aan bij bedrijfsleider@muzerijk.nl

*Onze vrijwilligers werken normaal gesproken alleen voor hun plezier bij ons. Maar vanaf nu mogen we je alleen in de avonduren een kleine vergoeding aanbieden. Vraag er naar bij onze bedrijfsleider Henny.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD VOOR DE KINDERACTIVITEITEN!

In MuzeRijk is de KidsClub weer gestart met de kinderactiviteiten en wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Help je mee?

Op de woensdag, om de week- op de even weken- op de woensdagmiddag vanaf 14.30 uur.

Voor het begeleiden van deze activiteit zijn wij op zoek naar extra hulp. Van een keer per jaar tot meerdere keren per maand, alles is mogelijk.

Dus vind je het leuk om met kinderen te knutselen, mee naar buiten te gaan zoals b.v. naar de buurttuin of denk je dat je andere leuke activiteiten aan kunt bieden en delen met de kinderen uit de Bitswijk?

Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar: joke.bloem@ons-welzijn.nl

Of kom gezellig even op woensdag langs voor meer informatie in MuzeRijk. De koffie staat klaar!

We zijn op zoek naar jou! Ben jij die veelzijdige vrouw of man die ons vrijwilligers-team als receptionist(e) komt versterken? Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van MuzeRijk. Je ontvangt en helpt onze gasten met hun vragen, ontvangt en verbindt telefoontjes door, regelt de planning van onze MuzeMobiel en nog veel meer. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met onze bedrijfsleider Henny via: bedrijfsleider@muzerijk.nl

Óók zijn we op zoek naar vrijwilligers met rijbewijs, die als chauffeur 1 of meerdere dagdelen per week in een MuzeMobiel kunnen worden ingezet. Wij werken je in en je treft enthousiaste en tevreden passagiers. het werk geeft veel voldoening en je komt nog eens ergens! Verder heb je prettige collega’s en je draagt als chauffeur bij aan een prettigere samenleving en biedt mensen kansen.

Geef je dus snel op bij receptie@muzerijk.nl of 0413-268548