Vrijwilligers gezocht!

MuzeRijk kan alleen op rolletjes lopen door ons geweldige vrijwilligersteam. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar diverse vrijwilligers. Zo hebben we nu, na de Corona periode weer horecamedewerkers nodig! Ook zijn we op zoek naar iemand die kleine klusjes op wil knappen. Lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken? Neem dan contact op met bedrijfsleider@muzerijk.nl of 0413-268548.

We zijn op zoek naar jou! Ben jij die veelzijdige vrouw of man die ons vrijwilligers-team als receptionist(e) komt versterken? Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van MuzeRijk. Je ontvangt en helpt onze gasten met hun vragen, ontvangt en verbindt telefoontjes door, regelt de planning van onze MuzeMobiel en nog veel meer. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met onze bedrijfsleider Henny via: bedrijfsleider@muzerijk.nl

Óók zijn we op zoek naar vrijwilligers met rijbewijs, die als chauffeur 1 of meerdere dagdelen per week in een MuzeMobiel kunnen worden ingezet. Wij werken je in en je treft enthousiaste en tevreden passagiers. het werk geeft veel voldoening en je komt nog eens ergens! Verder heb je prettige collega’s en je draagt als chauffeur bij aan een prettigere samenleving en biedt mensen kansen.

Geef je dus snel op bij receptie@muzerijk.nl of 0413-268548