Eten

Foto gemaakt door Peter Noy

VOORLOPIG ZIJN ER GEEN EETPUNTEN IN MUZERIJK. WÉL KUN JE OP DE DINSDAG EN DONDERDAG AVONDEN ETEN AFHALEN OF THUIS LATEN BRENGEN DOOR DE MUZEMOBIEL. MEER INFORMATIE HIEROVER KRIJG JE BIJ RECEPTIE@MUZERIJK.NL OF 0413-269548

Onze Eetpunten zijn met ingang van 14 juli in een nieuw jasje gestoken. Carrousel Groen zal tweemaal per week verse en zeer gevarieerde maaltijden in MuzeRijk gaan verzorgen. Deze maaltijden worden onder leiding van een gezellige kok van Carrousel Groen uitgeserveerd. Ook zal hij het een en ander uitleggen over de ingrediënten die men heeft gebruikt en hoe deze maaltijden speciaal voor jullie worden bereid.

Natuurlijk zijn ook onze eigen dames/gastvrouwen weer aanwezig om het eten mee uit te serveren en een gezellig praatje met jullie te maken.

De kosten voor een 3 gangenmenu zijn nu € 8,25 per persoon. Tijden: elke dinsdag en donderdag om 17:00 uur. Aanmelden vooraf is noodzakelijk via onze receptie:receptie@muzerijk.nlreceptie@muzerijk.nl of 0413-268548

Het kiezen uit 2 verschillende menu’s, verloopt weer op dezelfde manier als voorheen. Let op! Vanaf nu moeten alle deelnemers uiterlijk 1 dag vooraf worden aangemeld! Ook afmeldingen moeten voortaan 1 dag vooraf worden gemeld: dus óók, als u een vaste deelnemer bent van onze Eetpunten.

Het afrekenen wordt nu door MuzeRijk gedaan. Dit kan, als dat nodig is, op dezelfde manier gebeuren zoals je gewend was bij Ons Welzijn. Hierover volgt nog een speciale uitleg van ons. Ook is het nog steeds mogelijk om na afloop aan de kassa van MuzeRijk te betalen.

*Heb jij een consulent bij de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Uden?  En wil je weten of je in aanmerking komt voor een gratis eetmoment bij MuzeRijk? Neem dan contact op met jouw consulent!

HOLLANDS LUNCHBUFFET

Eet, vanaf woensdag 2 september weer zoveel als je lust tijdens ons Lunchbuffet!
Deze lunches zijn elke woensdag van 12.30 tot 14.00 uur in MuzeRijk.
Je kunt dan gezellig genieten van een gevarieerde lunch in ons sfeervolle MuzeRijk restaurant. En dat voor slechts €3.85 per persoon.

Meer informatie over gezellig bij ons eten, en speciale aanbiedingen vind je op onze Facebookpagina
Of bij: receptie.muzerijk@gmail.com tel. 0413268548

INTERNATIONALE KEUKEN

Geniet van de verrukkelijk gevarieerde internationale keukens in ons prachtige en gezellige wijkcentrum MuzeRijk. Nazima Moeniralam verzorgt regelmatig, samen met mensen uit allerlei culturen, een uitgebreid buffet waar je uit verschillende gerechten kunt kiezen voor een vaste prijs van 15,00 euro. De gerechten worden traditioneel bereid met mooie verse kruiden en ingrediënten. Dus als u van lekker eten houdt en zin heeft in een gezellige avond dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant. Het buffet is geopend van 18.00 tot 20.30 uur. En daarna heeft u nog alle tijd om gezellig na te tafelen/kletsen met uw buurtgenoten. Komt u ook gezellig mee smullen?

*Om teleurstelling te voorkomen altijd vooraf reserveren via: 06-10347263 of proefsuriname@gmail.com

Vooralsnog zijn er geen internationale buffetten ingepland. Zodra wij meer weten, laten wij dat zo snel mogelijk weten.