Sporten

UITNODIGING VOOR ALLE SENIOREN IN UDEN.

We zijn in MuzeRijk met een groep van 16 enthousiaste deelnemers, een uniek project voor senioren gestart. Het zorgen voor en behouden van lichamelijke en geestelijke fitheid staat daarbij voorop. Het programma waarbij ontspanning én gezelligheid het belangrijkste zijn, ziet er als volgt uit: eerst 45 minuten onder professionele leiding bewegen en daarna gezellig napraten onder het genot van een drankje, met (regelmatig live) muziek die mede door de deelnemers wordt gekozen.

Kosten slechts Euro 3 per keer. Koffie/thee Euro 1,00.

De afgelopen twee jaren met Corona waren een forse aanslag op zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid. ‘MuzeRijk houdt je fit’ doet daar wat aan. Wij nodigen dus alle senioren in Uden uit daarvan te profiteren en met ons mee te doen.

Voor meer informatie; of om je op te geven, bel of e-mail je naar:

Koos Michilsen, 06-19468754 of koos@safedoc.nl                                                                                                                                                                                       

Saturnus Hendriks Coppelmans

Volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans heeft als doel voorwaarden te scheppen om de volleybalsport te kunnen uitoefenen in de breedste zin van het woord. Met gemiddeld 300 NeVoBo leden behoort zij tot de middelgrote verenigingen. Prestatief, binnen de mogelijkheden van de eigen vereniging. Met veel nadruk op de jeugd waarvoor een meerjarenprogramma is opgezet. Daarnaast is er een aparte afdeling voor een recreatieve volleybalcompetitie waaraan zo’n 400 sporters deelnemen. Saturnus/HC is een hechte vereniging met een lange historie en niet meer weg te denken uit Uden.

Saturnus/HC heeft zijn eigen sporthal “De Ring” met daarin diverse extra ruimten. Deze worden ook gebruikt door andere verenigingen waardoor er goede contacten en vermengingen bestaan. De samenwerking met de scholen verloopt zo goed als vlekkeloos en plezierig.  Multifunctionaliteit zit ons in het bloed zogezegd. In de nieuwe MFA beogen wij dezelfde samenwerking om zo een vertrouwde omgeving te creëren.

Nieuw voor Saturnus/Hendriks Coppelmans wordt een “verbinding” te maken met de bewoners van de Bitswijk. Saturnus/HC is er van overtuigd dat een sportvereniging ook een maatschappelijke functie heeft. Om die reden hebben we er bewust voor gekozen om midden in de Bitswijk onze activiteiten te concentreren in de nieuwe sporthal.

Ben je geïnteresseerd, wil je graag op de hoogte gehouden worden of je plekje al veilig stellen, stuur ons een mailtje naar:  starttovolley@saturnushc.nl

Saturnus/HC organiseert al jaren een recreanten competitie. Teams, ingedeeld in meerdere klassen strijden om het kampioenschap, nog beter, de eer. Vanaf september 2020 biedt de vereniging ook trainingen aan voor de recreanten. Deze training is interessant voor;

  • Spelers die enthousiast zijn geworden door start-to-volley.
  • Spelers die willen volleyballen en al enige ervaring hebben.
  • Spelers uit de recreanten competitie die graag (extra) willen trainen.