MuzeMobiel

DE MUZEMOBIEL RIJDT VOOR JOU!

De MuzeMobiel is bestemd voor mensen die wat minder mobiel zijn en mensen die soms wat extra hulp nodig hebben. Het is bedoeld voor met name kwetsbare en oudere mensen uit de Bitswijk. Zij kunnen hierdoor bijvoorbeeld naar een activiteit in MuzeRijk of naar een winkel, tandarts, huisarts, fysiotherapeut of ziekenhuis.

De MuzeMobiel rijdt van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Een enkele reis kost €1,- via een 10 strippenkaart die bij de receptie van MuzeRijk .aangeschaft kan worden.

Bestellen van een rit kan via receptie@muzerijk.nl of 0413-268548.

DE REGELS OMTRENT DE MUZEMOBIEL IN CORONA TIJD ZIJN:

Er is één passagier toegestaan. Mond-neus kapje is verplicht. De passagier moet zelfstandig in en uit de MuzeMobiel kunnen stappen. rolstoel of rollator kan mee in bagagerek achterop de MuzeMobiel. Er is een plexiglazen tussenwand tussen de chauffeur en passagier(s) geplaatst, en er is ruim voldoende ontsmettingsmiddel aanwezig om de deurklinken, het scherm, de stoelen en jouw handen veilig schoon te maken en houden.

Wees aardig voor de chauffeur; hij doet dit namelijk helemaal vrijwillig en voor jouw plezier!

Het rijden met onze comfortabele MuzeMobielen wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.

LANCERING MUZEMOBIEL

Wat een mooie lancering van de MuzeMobiel vrijdagmiddag 06 maart 2020 was het. Met hartverwarmende toespraken van bestuursvoorzitter Ruud Sanders, initiatiefnemer Hans van Zon en wethouder Maarten Prinsen. En vooral met heel veel gezelligheid; want daar zijn we in MuzeRijk goed in. Het gezellig hebben met elkaar. Het klaarstaan voor elkaar en buurtgenoten!