Eten

Elke dinsdag- en donderdagavond kan er heerlijk in ons restaurant gegeten worden. Weer geweldig lekker verzorgd door onze vrienden van Carrousel Groen! Vooraf aanmelden bij receptie@muzerijk.nl of 0413-269548

Deze maaltijden worden onder leiding van een gezellige kok van Carrousel Groen uitgeserveerd. Ook zal hij het een en ander uitleggen over de ingrediënten die men heeft gebruikt en hoe deze maaltijden speciaal voor jullie worden bereid.

Natuurlijk zijn ook onze eigen dames/gastvrouwen weer aanwezig om het eten mee uit te serveren en een gezellig praatje met jullie te maken.

De kosten voor een 3 gangenmenu zijn nu € 8,75 per persoon. Tijden: elke dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.30 uur. Aanmelden vooraf is noodzakelijk via onze receptie: receptie@muzerijk.nl of bel even naar: 0413-268548

Het kiezen uit 2 verschillende menu’s, verloopt weer op dezelfde manier als voorheen. Let op! Vanaf nu moeten alle deelnemers uiterlijk 1 dag vooraf worden aangemeld! Ook afmeldingen moeten voortaan 1 dag vooraf worden gemeld: dus óók, als u een vaste deelnemer bent van onze Eetpunten.

Het afrekenen wordt door MuzeRijk gedaan. Dit kan, als dat nodig is, op dezelfde manier gebeuren zoals je gewend was bij Ons Welzijn. Hierover volgt nog een speciale uitleg van ons. Ook is het nog steeds mogelijk om na afloop aan de kassa van MuzeRijk te betalen.

HOLLANDS LUNCHBUFFET

Eet zoveel je lust tijdens ons uitgebreide en meer dan verrukkelijke Lunchbuffet!
Deze lunches zijn alle even weken op woensdag van 12.30 tot 14.00 uur in MuzeRijk. Je kunt dan gezellig genieten van een gevarieerde lunch in ons sfeervolle restaurant. En dat voor slechts €4,50 per persoon.

Meer informatie over gezellig bij ons eten, en speciale aanbiedingen vind je op onze Facebookpagina of mail naar: receptie@muzerijk.nl of bel ons op 0413-268548

INTERNATIONALE KEUKEN