Dansen

MuzeRijk Danst!

Op zondag 1 maart wordt in MuzeRijk weer de maandelijkse dansmiddag gehouden.

Tussen 14.30 en 17.00 uur zijn alle dansliefhebbers weer van harte welkom om op de dansvloer een dansje te wagen. De dansmuziek wordt verzorgd door een deejay, die ballroommuziek ten gehore zal brengen. Uiteraard zullen dansen als de foxtrot en quickstep aan bod komen, maar tevens de Engelse wals en tango. Beoefenaars van Latin-dance kunnen hiervoor ook muziek aanvragen. En voor de liefhebbers is er een mogelijkheid voor een rondje oude dansen, zoals polka, veleta, st. bernhardswals etc. Deze dansmiddagen worden de laatste tijd zeer goed bezocht; een teken dat er behoefte is om in een gezellige atmosfeer een dansje te wagen. Deelname aan deze dansmiddag bedraagt € 1,– per persoon.

Het nieuwe seizoen voor de danscursussen (oktober 2019-mei 2020) is reeds op zondag 22 september 2019 tussen 14.00-17.00 uur aangevangen.
 Lessen voor beginners (aanvang 20.45 uur) en gevorderden (aanvang 19.15 uur) om de week op de woensdagavond.
 Sinds ruim twee jaar worden er met veel succes in de wintermaanden in Muzerijk danslessen gegeven. De aandacht gaat uit naar ballroomdansen als Foxtrot, Engelse Wals, Tango en Quickstep. Een cursus bestaat uit 15 lessen, die om de week op de woensdagavond plaatsvinden.
 

Het lesgeld bedraagt € 30,00 voor de gehele cursus, waarbij een pauzedrankje (koffie, thee of glaasje fris) is inbegrepen.

Tussen begin oktober en medio mei worden er lessen in drie verschillende groepen gegeven, zowel  voor beginners als gevorderden. Om de week is er op de woensdagavond gelegenheid om onder begeleiding te oefenen. In december vindt er een kerstbal plaats en als afsluiting van de cursus is er in mei een zomerbal.

Tijdens het dansseizoen kan men iedere eerste zondag van de maand vrij komen dansen tussen 14.30 en 17.00 uur. Deze dansmiddagen zijn voor alle dansliefhebbers. Voor deze dansmiddag wordt een bijdrage in de zaalhuur gevraagd van € 1,– per persoon.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend eens op een woensdagavond een kijkje komen nemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Henny van den Elsen – 0413-268548 of bedrijfsleider@muzerijk.nl

De danslessen worden verzorgd door:
Frans Geenevasen           –             tel. 06-53813358
Wil Geenevasen               –             tel. 06-15598464