Eten

Eetpunt.

Iedere dinsdag- en donderdagavond van 17.00 tot 18.30 kunnen de bewoners van Uden komen meegenieten bij het Eetpunt in MuzeRijk. Terwijl u gezellig bijkletst met de buurtbewoners krijgt u als gast van het Eetpunt een heerlijk en gezond drie gangen menu aangeboden. Het kost slechts 8,60 euro. Opgave vooraf is noodzakelijk.
Meer informatie en aanmelden bij:
receptie.muzerijk@gmail.com of 0413-265848.

Als iemand graag wil weten wat voor lekkers er op het menu van het Eetpunt staat of gewoon even wil kijken of het menu geschikt is voor hem/haarzelf of bijvoorbeeld hun ouders? Dan kan men zich bij receptie.muzerijk@gmail.com aanmelden voor de mailinglijst van het Eetpunt. Dan wordt wekelijks het menu naar u toegestuurd. Uiteraard ligt er bij de receptie van MuzeRijk ook gewoon een papieren menu ter inzage.
Vanzelfsprekend staat men bij de receptie klaar voor alle betreffende vragen!

*Heb jij een consulent bij de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Uden?  En wil je weten of je in aanmerking komt voor een gratis eetmoment bij MuzeRijk? Neem dan contact op met jouw consulent!

Hollands Lunchbuffet

Eet zoveel als je lust tijdens ons Lunchbuffet!
Deze lunches zijn elke woensdag van 12.30 tot 14.00 uur in MuzeRijk.
Je kunt dan gezellig genieten van een gevarieerde lunch in ons sfeervolle MuzeRijk restaurant. En dat voor slechts €3.85 per persoon.

Máár door de geweldige geste van Rotary Club Uden, kun je tot 1 juni dubbel genieten; want dan eet je met twee voor de prijs van één! Een andere manier om gezellig samen te eten is het Eetpunt dat elke dinsdag en donderdagavond van 17.00 tot 18.30 uur in Muze Rijk is.

Meer informatie over gezellig bij ons eten, en speciale aanbiedingen vind je op onze Facebookpagina
Of bij: receptie.muzerijk@gmail.com tel. 0413268548

Internationale keuken

Geniet van de verrukkelijk gevarieerde internationale keukens in ons prachtige en gezellige wijkcentrum MuzeRijk. Nazima Moeniralam verzorgt regelmatig, samen met mensen uit allerlei culturen, een uitgebreid buffet waar je uit verschillende gerechten kunt kiezen voor een vaste prijs van 15,00 euro. De gerechten worden traditioneel bereid met mooie verse kruiden en ingrediënten. Dus als u van lekker eten houdt en zin heeft in een gezellige avond dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant. Het buffet is geopend van 18.00 tot 20.30 uur. En daarna heeft u nog alle tijd om gezellig na te tafelen/kletsen met uw buurtgenoten. Komt u ook gezellig mee smullen?

*Om teleurstelling te voorkomen altijd vooraf reserveren via: 06-10347263 of proefsuriname@gmail.com

De geplande buffetten zijn:

24 januari, Turks buffet.

28 februari, Surinaams buffet.

20 maart, Syrisch buffet.

24 april, Surinaams buffet.

29 mei Marokkaans buffet.

26 juni Mix buffet van verschillende landen.