Verwacht

Onze meest recente nieuwsbrief vind je hier!

Officiële Start MuzeMobiel

Op 6 maart a.s. wordt het officiële startschot gegeven voor de ingebruikname van de MuzeMobiel. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

MuzeMobiel is een vervoersmogelijkheid waarbij we met 3 elektrische voertuigen het vervoer regelen voor een ritprijs van € 1,- voor mensen die slecht ter been zijn en/of moeilijk alleen de deur uit kunnen.

Door MuzeMobiel kunnen zij deelnemen aan de activiteiten binnen MuzeRijk in de Bitswijk in Uden. Daarnaast brengt de MuzeMobiel de Bitswijkbewoner naar het ziekenhuis, huisarts, bibliotheek, Rabobank, Jumbo of gemeentehuis e.d. Maar ook bezoek aan familie of kennissen binnen Uden behoort tot de mogelijkheden.

Het programma op 6 maart is als volgt: U bent welkom vanaf 15.00 uur op het adres MuzeRijk, Klarinetstraat 4 , 5402BE in Uden. De officiële opening zal om 15.30 uur plaatsvinden door wethouder Maarten Prinssen. Na afloop is er van 16.00 tot 17.00 uur een informeel samenzijn.

Wij hopen, dat u dit initiatief – net als wij – belangrijk vindt en dat ook wilt uitdragen.

U bent van harte welkom op 6 maart a.s.

Het Bestuur van MuzeRijk

P.S. Als u niet zelfstandig naar MuzeRijk kunt komen, dan kunt u bellen naar de receptie van MuzeRijk (tel. 0413-268548). We kunnen met MuzeMobiel voor een beperkt aantal genodigden een oplossing bieden.

Dit project is mogelijk door onze donateurs en sponsors:

Op zondag 1 maart wordt in MuzeRijk weer de maandelijkse dansmiddag gehouden.

Tussen 14.30 en 17.00 uur zijn alle dansliefhebbers weer van harte welkom om op de dansvloer een dansje te wagen. De dansmuziek wordt verzorgd door een deejay, die ballroommuziek ten gehore zal brengen. Uiteraard zullen dansen als de foxtrot en quickstep aan bod komen, maar tevens de Engelse wals en tango. Beoefenaars van Latin-dance kunnen hiervoor ook muziek aanvragen. En voor de liefhebbers is er een mogelijkheid voor een rondje oude dansen, zoals polka, veleta, st. bernhardswals etc. Deze dansmiddagen worden de laatste tijd zeer goed bezocht; een teken dat er behoefte is om in een gezellige atmosfeer een dansje te wagen. Deelname aan deze dansmiddag bedraagt € 1,– per persoon.

Bakkers gezocht voor High Tea Dansant

Zaterdag 14 maart 2020 wordt er met en door vrijwilligers voor de medewerkers van Dichterbij, de bewoners van BrabantZorg en Het Orgelhuis, een High Tea-Dansant georganiseerd. Er zullen professionele dansdemonstaties worden gegeven. Aansluitend gaan de leerlingen van onze dansclub dansen en bewegen met de ouderen. Daarbij hoort natuurlijk iets lekkers en een hapje.

Wie wil er een taart, cake, cup-cakes bakken of wat hapjes maken voor onze gasten van BrabantZorg en Het Orgelhuis, zodat wij onze wijkbewoners met Uw lekkers kunnen verwennen?

Jouw inzet als vrijwilliger is dus hard nodig en zeer welkom.

Graag doorgeven vóór 6 maart ( naam, adres, tel. nummer en wat men gaat bakken of maken ) aan de receptie van MuzeRijk of stuur een e-mailtje met uw gegevens naar:receptie.muzerijk@gmail.com 

Let op! In de morgen van 14 maart NLdoet2020,  taart of ander lekkers graag

vóór 10.00 uur afgeven bij receptie MuzeRijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden

Bedir Mini Bazaar.

Op zondag 8 maart zal basisschool Bedir van 12.00 tot 17.00 uur wederom een gezellige bazaar organiseren in MuzeRijk. Ook mensen van buiten de school zijn meer dan welkom om een leuke middag te hebben en eens kennis te komen maken met het team. Er zullen lekkere hapjes van verschillende culturen aanwezig zijn, er zullen workshops worden gegeven en voor de kleintjes zijn er spelletjes en activiteiten. Toegang is gratis.