Verwacht

HELP! IK MOET EEN EVENEMENT ORGANISEREN

Inspiratie Netwerk 0413 organiseert op 12 oktober 2020, samen met Annemarie Ruis:

Wanneer je besluit een evenement te organiseren voor jouw (potentiƫle) klanten , sponsoren of medewerkers wil je hier natuurlijk een succes van maken en zorgen dat je zoveel mogelijk bezoekers trekt.

Afhankelijk van de omvang van jouw bijeenkomst kan hier heel wat bij komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van bezoekers; hoe bereik je jouw doelgroep? Welke communicatiemiddelen kun je hiervoor inzetten? Hoe vind je de juiste sprekers, artiesten of collega’s die een workshop kunnen geven. En hoe haal je ook zelf het maximale uit het door jou georganiseerde evenement, tijdens de bijeenkomst of misschien juist achteraf?

Annemarie Ruis heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Zo organiseert zij alweer een aantal jaren het Wintercircus in Apeldoorn wat jaarlijks circa 15.000 bezoekers trekt.
Daarnaast is zij voor verschillende opdrachtgevers actief op het gebied van sponsoring, communicatie en sales.

Met al deze ervaring in haar rugzak zal zij er een boeiende avond van maken. Met praktische tips, do’s en don’ts en anekdotes zal Annemarie een boeiend programma neer zetten.

Zien we jou deze avond ook weer?
De aanvang van deze, gratis, bijeenkomst is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en ben je van harte welkom om, op gepaste afstand, alvast een beetje te netwerken. (of om gewoon de beste plek te bemachtigen šŸ˜‰ )

Wil je er bij zijn? Meld je dan hier aan: https://www.in0413.nl/organiseer-een-evenement/

FLUITEND NAAR JE WERK; CREƋER JE EIGEN WERKGELUK!
De spreker van de avond: Inge van de Pol.

Werkgeluk. Iedereen heeft het erover. Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek, blijven langer bij je en ze zijn de beste ambassadeurs voor je organisatie. Doe mij een blik van die gelukkige medewerkers, denk je misschien. Helaas, ze zijn niet te koop. Gelukkig zijn op je werk heeft namelijk veel minder met arbeidsvoorwaarden te maken dan met een dieperliggende waardering vanuit de cultuur van de organisatie. Ingewikkeld? Nee, eigenlijk niet. Veelomvattend, dat wel, maar het plezier en resultaat zitten in iedere stap op weg naar meer werkgeluk; het geheime ingrediƫnt voor betrokken en bevlogen medewerkers, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

En als medewerker zelf? Je leest zoveel over het belang van gelukkig zijn, dat je soms het gevoel kunt krijgen dat het bijna een must is altijd gelukkig te zijn. Dat een dag niet lekker in je vel zitten, er niet meer mag zijn. Maar is dat wel realistisch? En is dat wel wat er bedoeld wordt met het streven naar (werk)gelukkig zijn? 
In deze korte workshop neemt Inge van de Pol je mee in een aantal belangrijke aspecten van (werk)geluk. En je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan met werkgeluk. Binnen je organisatie, of met je eigen werkgeluk. 
Inge is Chief Happiness Officer, HR specialist en trainster. Zij helpt organisaties met het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers. Als Chief Happiness Officer houdt ze zich bezig met het welzijn van de mensen op de werkvloer, onder andere door het creĆ«ren van een prettige bedrijfscultuur en werkomgeving. Daarnaast verzorgt Inge onder andere trainingen over Gelukkig en vitaal werken in organisaties en het CreĆ«ren van je eigen werkgeluk. Meer informatie over wat Inge doet lees je op haar website: www.bhappyatwork.nl

Wil jij ook wel fluitend naar je werk? Of benieuwd hoe jij jouw medewerkers (weer) aan het fluiten krijgt? Kom dan 9 november 2020 naar deze bijeenkomst.
Meld je hier aan voor deze gratis bijeenkomst: https://www.in0413.nl/11mei2020/