Verwacht

YOGA IN MUZERIJK.

Zodra het weer kan, beginnen we weer met Yogalessen! Want gezond zijn en gezond ouder worden met een soepel lichaam én een gezonde geest willen we tenslotte allemaal. En Yoga kan je daarbij helpen.
De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Juist door de rustige vorm van Yin Yoga is deze uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga Vooral mensen met blessures en/0f een zittend beroep kunnen hier veel baat bij hebben.
Doordat de houdingen bij Yin Yoga in MuzeRijk straks op de grond worden uitgevoerd, gebruiken we onze spieren rustig aan, op een verantwoorde manier. Hierdoor wordt het bindweefsel maximaal gestimuleerd zonder dat je jezelf forceert.

In het bijzonder geschikt voor;
– Stijve mensen
– Mensen die een actief leven leiden
– Oudere mensen
– Vrouwen en mannen in de overgang
– Mensen met een burn-out
– Mensen met een frozen shoulder
– Mensen met blessures
Als je regelmatig yin yoga beoefent kan het:

– Stress reduceren
– Je gewrichten mobiliseren, meer beweeglijkheid geven in je lichaam
– Lichamelijke spanningsklachten verminderen
– Een ‘open mind’ creëren
– Stilte brengen: geest en lichaam kalmeren en balanceren
– Piekeren en angsten verminderen
– Zorgen voor een betere circulatie
– Diepere ontspanning geven
– Flexibiliteit verbeteren

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat deze mooie vorm van Yoga voor jou kan doen kom dan voor een proefles (Proefles EUR 5,00). Bij ons in MuzeRijk worden de yogalessen verzorgd door Yin Yoga instructrice Angela. We doen dat op de woensdagochtenden van: 09:30 tot 10:30 uur.  Voorlopig starten we met 1 groep. Groep 2 zal worden opgestart zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Iedereen is welkom; maar schrijf je vooraf wel even in via een mailtje naar receptie@muzerijk.nl
We nemen dan, zodra we weer mogen beginnen, contact met je op.
Meer informatie vind je op: www.yinyogaangela.nl

FLUITEND NAAR JE WERK; CREËER JE EIGEN WERKGELUK!
INSPIRATIE AVONDEN NETWERK 0413
De spreker van deze avond: Inge van de Pol.

Werkgeluk. Iedereen heeft het erover. Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek, blijven langer bij je en ze zijn de beste ambassadeurs voor je organisatie. Doe mij een blik van die gelukkige medewerkers, denk je misschien. Helaas, ze zijn niet te koop. Gelukkig zijn op je werk heeft namelijk veel minder met arbeidsvoorwaarden te maken dan met een dieperliggende waardering vanuit de cultuur van de organisatie. Ingewikkeld? Nee, eigenlijk niet. Veelomvattend, dat wel, maar het plezier en resultaat zitten in iedere stap op weg naar meer werkgeluk; het geheime ingrediënt voor betrokken en bevlogen medewerkers, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

En als medewerker zelf? Je leest zoveel over het belang van gelukkig zijn, dat je soms het gevoel kunt krijgen dat het bijna een must is altijd gelukkig te zijn. Dat een dag niet lekker in je vel zitten, er niet meer mag zijn. Maar is dat wel realistisch? En is dat wel wat er bedoeld wordt met het streven naar (werk)gelukkig zijn? 
In deze korte workshop neemt Inge van de Pol je mee in een aantal belangrijke aspecten van (werk)geluk. En je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan met werkgeluk. Binnen je organisatie, of met je eigen werkgeluk. 
Inge is Chief Happiness Officer, HR specialist en trainster. Zij helpt organisaties met het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers. Als Chief Happiness Officer houdt ze zich bezig met het welzijn van de mensen op de werkvloer, onder andere door het creëren van een prettige bedrijfscultuur en werkomgeving. Daarnaast verzorgt Inge onder andere trainingen over Gelukkig en vitaal werken in organisaties en het Creëren van je eigen werkgeluk. Meer informatie over wat Inge doet lees je op haar website: www.bhappyatwork.nl

Wil jij ook wel fluitend naar je werk? Of benieuwd hoe jij jouw medewerkers (weer) aan het fluiten krijgt? Kom dan 11 mei naar deze bijeenkomst.
Meld je dan hier aan voor deze gratis bijeenkomst van IN0413 en meer info bij: https://www.in0413.nl/11mei2020/