Verwacht

BEDIR BAZAR.

Basisschool Bedir gaat op zondag 22 mei, van 11.00 tot 18.00 uur een Bazaar organiseren.

Die wordt gehouden in MuzeRijk, in en rondom de school. Iedereen is welkom om de school te komen bekijken. Je kunt dan goed zien wie ze zijn en wat ze op school doen. Er zullen kraampjes zijn met verrukkelijke hapjes en drankjes en er is een springkussen, een ballonartiest en je kunt je laten schminken of met henna laten beschilderen.

De activiteiten zijn gratis, voor de hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kom jij ook?

KOMEN JULLIE OOK ALLEMAAL OP ZONDAG 12 JUNI NAAR ONZE MUZEMUZIEK SPECIAL MET EEN OPTREDEN VAN DE SUPER SWINGENDE ROCKING SIXTIES?

Kom gezellig mee zingen en dansen met de grootste hits uit de vijftiger en zestiger jaren maar ook modernere muziek komt ruimschoots voorbij, dus er is voor elk wat wils! Ze beginnen om 14.00 uur te spelen en gaan zeker tot 16.30 door!

*kleine tip voor de ouderen onder ons: er zal een flink grote dansvloer zijn, dus kom op tijd, dan heb je meer kans op een mooie zitplaats. En vergeet niet, als dat nodig mocht zijn, op tijd jouw ritje met de MuzeMobiel te reserveren!

GRATIS TOEGANG!

Foto Henk Lunenburg Udens Weekblad

VOORLEES LUNCH.
E
r komt weer een gezellige voorleeslunch voor volwassenen aan!
Deze vindt plaats op woensdag 15 juni, van 12.00 tot 12.30 uur.
Het verhaal is geschreven door wijkbewoonster Ria Kauffman en is een echt Udens verhaal geworden, waarin mooie verhalen van de chauffeurs van de MuzeMobiel verwerkt zijn. Onze eigen voorlees kanjer Eugene van Hoorn zal het gaan voorlezen, deels op z’n ‘Ujes, deels in het Nederlands’.

Mee luisteren naar het verhaal is gratis, maar als je daarna aan het heerlijk uitgebreide lunchbuffet deelnemen wilt, dat om 12.30 uur start, dan kost dat slechts €4,-. Je kunt natuurlijk ook alleen lunchen zonder naar het verhaal te luisteren.

***Voor deelname aan de lunch is het i.v.m. inkoop en voorbereidingen verplicht van te voren te reserveren bij receptie@muzerijk.nl of 0413 268 548.

VERWACHT

Zet deze data alvast in je agenda of op je kalender:

Woensdag 13 juli: aansluitend op ons overheerlijke MuzeRijk Lunchbuffet treedt vanaf 14.00 uur het muzikale duo Ton en Sylvia op.

Zondag 25 september treedt het bekende Udense ‘Koor zonder noten’ van 14.00 tot 16.30 voor jullie op.

Woensdag 19 oktober komt het Trio Twist voor jullie optreden. Ze starten om 14.00 uur na ons verrukkelijke MuzeRijk Lunchbuffet.

Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt door een mooie bijdrage van het Udenfonds.

Op zondag 3 juli kunnen we alweer voor de 7e keer gaan genieten van het evenement PROEF DE BUURT in ons gezellige MuzeRijk!

Zoals jullie onderhand wel weten is onze Bitswijk een echte multiculturele wijk. Er wonen o.a. mensen uit Turkije, Marokko, Polen, Somalië, Brits Guyana, Afghanistan, Bolivia, Indonesië, China, Suriname, Syrië en nog veel meer landen. Een flinke rijkdom aan culturen die zichzelf tijdens PROEF DE BUURT dag laten zien en jou een beetje laten proeven van hun rijke cultuur en (eet)gewoonten. Jij als bezoeker kunt dan, bij de receptie van MuzeRijk, munten kopen en daarmee letterlijk de buurt proeven. Dat wordt dus smullen en genieten!

Naast deze proeverijen zijn er ook diverse muzikale optredens en leuke kinderactiviteiten.

Verder staat onze MuzeMobiel voor jou paraat! Je kunt, indien je minder mobiel bent, opgehaald worden om naar MuzeRijk te komen om mee te genieten van deze dag. Wil je wel even, in verband met de verwachtte drukte, jouw ritje alvast reserveren vóór vrijdag 1 juli 12.00 uur via de receptie; 0413-268548 of receptie@muzerijk.nl?

Ook zijn er deze middag rondritten door de Bitswijk. Je kunt jezelf daar tijdens PROEF DE BUURT voor opgeven bij de receptie.

KAARTMARATHON

Kaartclub OKB houdt op 25 juni weer een kaartmarathon. Het begint om 09.30 uur en er worden vijf rondes gekaart. De eindtijd zal dan tussen 17.00 en 18.00 uur zijn. Inschrijven kost €10,-.

Meer informatie krijg je via moniquekuijpers@icloud.com

Op 1 Juni gaan we armbandjes maken en vliegtuigjes vouwen. Op 15 juni maken we voor Vaderdag een mooie stropdas sleutelhanger. Daarna gaan we op 29 juni jouw eigen letter maken van karton en wol. En op 03 juli is er een speciale zondag kinderactiviteit van 13.00 tot 17.00 uur. Dan maken we mooie papieren tulpjes.

Op 13 Juli gaan we een zonnebril en slippers maken van papier. (En iets met Lego doen.) En als laatste voor de vakantie knutselen we op 27 juli een dier van een cd schijfje. Op 10 en 24 Augustus is er dan vakantie en zien we elkaar op 7 september weer terug.

KAARTEN IN MUZERIJK.

De gezellige, wekelijkse kaartavonden op de vrijdagavonden gaan voorlopig niet door. Waarschijnlijk starten we hier weer in januari 2022 mee. Mocht jij interesse hebben om dan mee te doen, dan kun je contact opnemen met: receptie@muzerijk.nl of 0413-268548.

YOGA IN MUZERIJK.
De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Juist door de rustige vorm van Yin Yoga is deze uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga Vooral mensen met blessures en/0f een zittend beroep kunnen hier veel baat bij hebben.
Doordat de houdingen bij Yin Yoga in MuzeRijk straks op de grond worden uitgevoerd, gebruiken we onze spieren rustig aan, op een verantwoorde manier. Hierdoor wordt het bindweefsel maximaal gestimuleerd zonder dat je jezelf forceert.

In het bijzonder geschikt voor;
– Stijve mensen
– Mensen die een actief leven leiden
– Oudere mensen
– Vrouwen en mannen in de overgang
– Mensen met een burn-out
– Mensen met een frozen shoulder
– Mensen met blessures
Als je regelmatig yin yoga beoefent kan het:

– Stress reduceren
– Je gewrichten mobiliseren, meer beweeglijkheid geven in je lichaam
– Lichamelijke spanningsklachten verminderen
– Een ‘open mind’ creëren
– Stilte brengen: geest en lichaam kalmeren en balanceren
– Piekeren en angsten verminderen
– Zorgen voor een betere circulatie
– Diepere ontspanning geven
– Flexibiliteit verbeteren

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat deze mooie vorm van Yoga voor jou kan doen kom dan voor een proefles (Proefles EUR 5,00). Bij ons in MuzeRijk worden de yogalessen verzorgd door Yin Yoga instructrice Angela. We doen dat op de woensdagochtend

Iedereen is welkom; maar schrijf je vooraf wel even in via een e-mail naar:  receptie@muzerijk.nl of 0413-26268548
We nemen dan, zodra we weer mogen beginnen, contact met je op.
Meer informatie vind je op: www.yinyogaangela.nl