Verwacht

VOORAANKONDIGING MUZIEK ACTIVITEITEN 2022

Kom jij op woensdag 21 september 2022 ook naar het lekkere en supergezellige MuzeRijk Lunchbuffet? Dan kun je daarna nog even verder genieten van een heerlijk MuzeMuziek optreden met Jeanne van der Rijt en Ria Toonen. De lunch begint om 12.30 uur en het zangduo gaat vanaf 13.30 uur voor jullie optreden. Jeanne is een muzikaal begrip op het gebied van zingen in het Brabantse dialect. Zij heeft liedjes geschreven over het alledaagse leven in Brabant. En Ria zingt met haar heldere stem uit volle borst mee!

Deze gezellige, Volkelse dames zullen evergreens, Nederlandse meezingers en Brabantse muziek ten gehore brengen, dus dat wordt weer een middagje meezingen en genieten!

De lunch kost slechts €4,-.  Meld je van te voren wél even aan bij de receptie@muzerijk.nl of 0413-268548.

Je kunt natuurlijk ook alleen naar de MuzeMuziek middag komen, de toegang is, zoals altijd geheel gratis.

En op zondag 25 septemberis er weer een MuzeMuziek middag. Dantreedt het geweldige Koor Zonder Noten voor je op. Het koor is opgericht in 1996. Gewoon gezellig Nederlandstalig zingen, van levens- tot zeemanslied.

Op volle sterkte telt het koor 45 leden. Onder leiding van dirigente Janine Heuts zingen de zangers en zangeressen van het KZN met begeleiding van twee accordeonisten, een gitariste en een grote en kleine trom het hoogste lied.

En dan is er woensdag 19 oktober weer een MuzeRijk Lunchbuffet, met aansluitend MuzeMuziek. Dit keer treedt Trio Twist voor je op. Trio Twist bestaat ongeveer 4 jaar en bestaat uit: Miranda Nederhof op gitaar en basgitaar. Marly Kersten neemt het pianospel en zang voor haar rekening. Esther Loeffen zingt ook, maar speelt daarnaast ook saxofoon, klarinet en basgitaar. Verschillende genres behoren tot hun repertoire, dus het belooft weer een fantastisch optreden te worden.

Start lunch 12.30 uur, en Trio Twist begint om 13.30 uur te spelen.

De lunch kost slechts €4,-. Meld je van te voren wél even aan bij de receptie@muzerijk.nl of 0413-268548. Je kunt natuurlijk ook alleen naar de MuzeMuziek middag komen, de toegang is, zoals altijd geheel gratis.                    

Op zondag 30 oktober is er weer een bijzonder muzikale MuzeMuziek middag met het Combo ‘Hedde ekkes’ Deze band bestaat uit vier mannen met een passie voor muziek. In hun samenstelling staat de accordeon centraal, met als basis begeleiding banjo, contrabas, Cajon en zang. Een zeer gevarieerd muzikaal recept van Amerikaans creoolse bodem. Van Zydeco, Tex Mex, country tot vlotte Ierse muziek. Een optreden van Hedde ekkes zal bij jullie zeker de voetjes van de vloer brengen! Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis.

En dan is er op woensdagmiddag 16 november om 12.30 uur weer een gezellig en lekker lunchbuffet met aansluitend eenMuzeMuziek optreden van Sander Rams en Norbert Hendriks. Sander speelt gitaar en zingt en Norbert speelt piano. Ze spelen 50’er jaren liedjes en de teksten worden op een groot scherm geprojecteerd, zodat we allemaal mee kunnen zingen.

De lunch kost slechts €4,-.  Meld je van te voren wél even aan bij de receptie@muzerijk.nl of 0413-268548.

Je kunt natuurlijk ook alleen naar de MuzeMuziek middag komen, de toegang is, zoals altijd geheel gratis.

BEN JE EEN VASTE BEZOEKER EN/OF DEELNEMER AAN EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN? VRAAG DAN NAAR DE MUZEMUZIEK PAS!

MUZERIJK HOUDT JE FIT!

Start bewegen voor Senioren op donderdag 8 sept.

Hoe houdt MuzeRijk haar iets oudere bezoekers fit?  O.a. door ze gezond te laten bewegen en door leuke muziek te draaien en gezellig na te praten bij een kop koffie of een ander drankje. Beweging en sociaal contact zijn ook voor jou als senior belangrijk. De mogelijkheid daartoe biedt MuzeRijk je van harte aan. Er is een schijf van vijf die gezond eten aanbeveelt. Er is ook een schijf van vijf voor onze mentale gezondheid die het volgende aanbeveelt:

GENIETEN, VOLDOENDE RUST, BEWEGEN, WEINIG STRESS EN SOCIALE CONTACTEN.

Wat mag je er van verwachten?                                                                                                               Elke donderdag gaan we tussen 09.00 tot 10.30 uur 45 minuten bewegen met muziek onder professionele begeleiding van Jordi Paters. Daarna samen gezellig napraten. Kosten Euro 3,00 per keer/les. Betaling per kwartaal vooraf (€39,-) kan via een automatische afschrijving.

We doen dit gewoon bij ons in MuzeRijk.  Groep 1 start om 9:00 uur en groep 2 start om 9:45 uur. Bent je al lid? Dan is aanmelden niet nodig en kom je gewoon naar 1e de les toe.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, aanmelden kan via 0413-268548, of stuur even een e-mail naar receptie@muzerijk.nl

Afbeelding met kaart

Automatisch gegenereerde beschrijving

VANAF VRIJDAG 2 SEPTEMBER STARTEN ALLE ACTIVITEITEN WEER IN MUZERIJK!

Wij zijn dan weer geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 23:00 uur.

En in het weekend zijn de openingstijden voor de zaterdag van 09:00 tot 19:00 uur en op zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt door een mooie bijdrage van het Udenfonds.

YOGA IN MUZERIJK.
De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Juist door de rustige vorm van Yin Yoga is deze uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga Vooral mensen met blessures en/0f een zittend beroep kunnen hier veel baat bij hebben.
Doordat de houdingen bij Yin Yoga in MuzeRijk straks op de grond worden uitgevoerd, gebruiken we onze spieren rustig aan, op een verantwoorde manier. Hierdoor wordt het bindweefsel maximaal gestimuleerd zonder dat je jezelf forceert.

In het bijzonder geschikt voor;
– Stijve mensen
– Mensen die een actief leven leiden
– Oudere mensen
– Vrouwen en mannen in de overgang
– Mensen met een burn-out
– Mensen met een frozen shoulder
– Mensen met blessures
Als je regelmatig yin yoga beoefent kan het:

– Stress reduceren
– Je gewrichten mobiliseren, meer beweeglijkheid geven in je lichaam
– Lichamelijke spanningsklachten verminderen
– Een ‘open mind’ creëren
– Stilte brengen: geest en lichaam kalmeren en balanceren
– Piekeren en angsten verminderen
– Zorgen voor een betere circulatie
– Diepere ontspanning geven
– Flexibiliteit verbeteren

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat deze mooie vorm van Yoga voor jou kan doen kom dan voor een proefles (Proefles EUR 5,00). Bij ons in MuzeRijk worden de yogalessen verzorgd door Yin Yoga instructrice Angela. We doen dat op de woensdagochtend

Iedereen is welkom; maar schrijf je vooraf wel even in via een e-mail naar:  receptie@muzerijk.nl of 0413-26268548
We nemen dan, zodra we weer mogen beginnen, contact met je op.
Meer informatie vind je op: www.yinyogaangela.nl