Verwacht

KAARTCLUB OKB.

Op vrijdag 22 oktober hebben we een bijeenkomst om het kaarten voor de leden van onze kaartclub O.K.B. op te starten. We starten dan om 19.30 eerst gezellig met een rondje kaarten. En daarna gaan we onder het genot van een gratis kopje koffie met gebak overleggen over hoe we verder gaan met het kaarten. Mocht jij ook interesse hebben, dan kun je contact opnemen met: receptie@muzerijk.nl of 0413-268548.

EINDELIJK MOGEN WE WEER VAN START MET DE MUZEMIX IN MUZERIJK!
Na lange tijd van corona stilte gaat ook de muzikale middag MuzeMix weer van start. En wel met Rob Krot, de veelzijdige zanger, troubadour en liedjesschrijver. Hij beschikt over een uitzonderlijk groot repertoire van Nederlands- en Engelstalige liedjes, van toen en nu en voor oud en jong.

Het belooft een mooie en vrolijke middag te worden, dus kom gezellig mee luisteren, zingen of kijken! Rob Krot weet overal een feestje van te bouwen en is tevens winnaar van vele muzikale prijzen. Hij gaat Zondag 24 oktober van start om 14.00 uur in MuzeRijk

YOGA IN MUZERIJK.

We zijn weer begonnen met Yogalessen! Want gezond zijn en gezond ouder worden met een soepel lichaam én een gezonde geest willen we tenslotte allemaal. En Yoga kan je uitstekend daarbij helpen.
De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Juist door de rustige vorm van Yin Yoga is deze uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga Vooral mensen met blessures en/0f een zittend beroep kunnen hier veel baat bij hebben.
Doordat de houdingen bij Yin Yoga in MuzeRijk straks op de grond worden uitgevoerd, gebruiken we onze spieren rustig aan, op een verantwoorde manier. Hierdoor wordt het bindweefsel maximaal gestimuleerd zonder dat je jezelf forceert.

In het bijzonder geschikt voor;
– Stijve mensen
– Mensen die een actief leven leiden
– Oudere mensen
– Vrouwen en mannen in de overgang
– Mensen met een burn-out
– Mensen met een frozen shoulder
– Mensen met blessures
Als je regelmatig yin yoga beoefent kan het:

– Stress reduceren
– Je gewrichten mobiliseren, meer beweeglijkheid geven in je lichaam
– Lichamelijke spanningsklachten verminderen
– Een ‘open mind’ creëren
– Stilte brengen: geest en lichaam kalmeren en balanceren
– Piekeren en angsten verminderen
– Zorgen voor een betere circulatie
– Diepere ontspanning geven
– Flexibiliteit verbeteren

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat deze mooie vorm van Yoga voor jou kan doen kom dan voor een proefles (Proefles EUR 5,00). Bij ons in MuzeRijk worden de yogalessen verzorgd door Yin Yoga instructrice Angela. We doen dat op de woensdagochtend

Iedereen is welkom; maar schrijf je vooraf wel even in via een e-mail naar:  receptie@muzerijk.nl of 0413-26268548
We nemen dan, zodra we weer mogen beginnen, contact met je op.
Meer informatie vind je op: www.yinyogaangela.nl